Kezdőoldal
Dekoráljon továbbra is Perfettivel! Nyomtatás Ajánlaná valakinek ?
2009. július 15. szerda, 08:23
Most minden egyedi színben raktáron lévő perforált lemezünket 40 %-os kedvezménnyel vásárolhatja meg, ha személyesen ellátogat telephelyünkre. A meghirdetett akciós termékek raktárkészletről kaphatóak!

Ide kattintva letöltheti a táblázatot, amelyben a Perfetti táblák típusai, méretei és kivitelük megtalálhatóak.
Az akció készlet erejéig érvényes!
 
Új termék a láthatáron! Nyomtatás Ajánlaná valakinek ?
2009. május 13. szerda, 08:04
Folyamatosan bővülő termékválasztékunkban ismét egy-két újdonsággal jelentkezünk.
A fából készült, klasszikus stílusú 50x50 cm-es nyírfurnér, illetve különböző színekben pácolt- antikolt álmennyezet lakása újabb dísze lehet. A hozzátartozó kiegészítő elemekkel raktárkészletről vásárolható.
„A kockázatokról, és alkalmazási lehetőségekről kérdezze beszállítóját, lakberendezőjét, asztalosát”!

Új termékek fejlesztése is folyamatban van ezen a területen.  Perfetti márkanevű termékünk további mintákkal gyarapszik a közeljövőben, amely a korábban már bevezetett széria méretekben és alapanyagokban egyaránt elérhető lesz, és egyedi méretekben is.

CHROMWELL Design névre hallgató fém perforált programunk is egyre népszerűbb a választható minták és alapanyagok széles választéka miatt.

További fejlesztésként a 60x60 cm-es álmennyezet kiosztásban rövidesen megjelenik a 2-3 perforálási mintában, de különböző laminált hátfalszínekben, és furnérozott alapanyagokban választható „Plafonetti” amely lehetőséget nyújt akár a meglévő már felszerelt gipszkarton álmennyezetek betéteinek a jelenlegi trendekhez illeszkedő felfrissítésére, cseréjére, vagy akár egy új kivitelezés megvalósítására egyaránt.

 
Folyamatos rendezvény lehetőségek bemutatótermünkben Nyomtatás Ajánlaná valakinek ?
2009. május 13. szerda, 08:02
Bemutatóterem2008 év végén az a régen dédelgetett ötletünk, miszerint jó lenne az asztalosokat, és a lakberendezőket egy építő jellegű közös munkára, beszélgetésre meginvitálni, kezdett testet ölteni.

Erre a megítélésünk szerint mindkét szakmának fontos eseményre,
2009. februárban került sor, bemutatótermünkben.
A komoly érdeklődést kiváltó rendezvényen több mint 40 asztalos, és lakberendező vett részt.A rendezvény elsődleges, és fő témája a két szakma közti kommunikáció fontossága, az egymással szemben támasztott elvárások tisztázása, hogy egymással karöltve az eddigi magas színvonalú szolgáltatást még tovább javítva tudjuk, tudják a megrendelők által támasztott igényeket kielégíteni.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Hirdetés